yA Bank Forbrukslån

ya-bank-logoVi skjønner godt at du kan være litt skeptisk til å låne flere hundre tusen kroner hos en bank som kaller seg for yA Bank – men frykt ikke. Denne banken har på kort tid blitt en av de mest populære tilbyderne av forbrukslån i Norden, og det er kanskje ikke så rart ettersom de tilbyr markedets absolutt beste betingelser.

Slik er et lån fra yA Bank

yA Bank tilbyr deg nemlig et forbrukslån på opptil hele kr. 360 000, noe som overgår de fleste andre konkurrentene på markedet. Her kan du dessuten søke om en avdragsfri periode på opptil 3 år, noe som er ganske unikt for et forbrukslån. Det betyr at du kun betaler rentekostnader de første månedene, noe som kan være greit for mange i oppstartsfasen. Les også mer om yA Bank her.

Lånet er uten sikkerhet, og gir deg en gjennomsnittlig rente på lave 16,56%. Det betyr at du ikke bruker penger unødvendig på renter og gebyrer, ettersom prisene på dette lånet er presset til det ytterste. Du kan dessuten bruke hele 5 år på å betale ned gjelden, noe som gjør at lånet ikke behøver å gå utover hverdagen.

Du kan bruke pengene fra yA Bank sitt forbrukslån på akkurat hva du vil, og behøver ikke stille sikkerhet for lånet. Husk at det alltid lønner seg å betale ned gjelden så fort som mulig, for å spare penger på rente- og gebyrkostnader.

Søke om lån fra yA Bank

Å søke om et lån fra yA Bank er ingen komplisert prosess. Det gjør du simpelthen via nettsidene til banken, der søkeprosessen er relativt kort og lettfattelig. Så lenge du er minst 23 år, har en årlig inntekt på minst kr. 200 000 og ikke har noen betalingsanmerkninger, så er sjansen ganske så stor for at du slipper igjennom nåløyet til yA Bank.