Bank Norwegian forbrukslån

Det tok ikke lange tiden fra oppstart før Norwegian var et veletablert flyselskap som bidro til økt konkurranse på innenriksflyginger i Norge. Når de for et par år siden bestemte seg for å starte bank, tok det heller ikke lange tiden før Bank Norwegian var en av de største aktørene innenfor norske forbrukslån.

Slik er et lån fra Bank Norwegian

På kort tid har Bank Norwegian skaffet seg flere titalls tusen fornøyde norske kunder. Og det er ikke så rart, ettersom lånene fra banken har svært gunstige betingelser! Den største forskjellen fra Bank Norwegian og mange andre banker, er at banken er en ren internettbank. Få ansatte betyr lave kostnader, noe som gagner både deg og meg! Du kan også lese mer om Bank Norwegian her

Derfor har Bank Norwegian klart å presse den effektive renten til å være 17,80% – noe som absolutt er akseptabelt i et ellers ganske så dyrt lånemarked. Her kan du søke om å låne hele kr. 400 000, noe som gjør at både de med stor og liten pengepung kan få et greit utbytte av et forbrukslån fra Bank Norwegian.

Dessuten kan du bruke hele 15 år på å nedbetale gjelden din. Et forbrukslån fra Bank Norwegian kommer uten sikkerhet, som betyr at du ikke må stille egenkapital eller sikkerhet i bolig for å låne penger. Du kan også bruke pengene på akkurat hva du vil, uten at banken har noe med det å gjøre.

Søke om lån fra Bank Norwegian

Som nevnt innledningsvis er Bank Norwegian en ren internettbank, med automatiske systemer. Det betyr at du får svar på søknaden din umiddelbart etter at den er sendt, og deretter tar det kun noen få timer/dager før pengene er inne på konto – hvis du bruker BankID som identifikasjon. For å søke om lån må man være minst 18 år, ha en liknet inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger.