4 lån med lav effektiv rente

2Når du skal låne penger, så blir det ikke gratis for deg. Banken skal ikke bare ha tilbake pengene sine, men de skal ha de igjen med renter. Naturlig nok så må også de tjene pengene sine på et eller annet vis. Men du ønsker sannsynligvis å få et lån med så lav effektiv rente som mulig, og der skal vi hjelpe deg på vei med å anbefale de fire beste forbrukslånene vi har funnet.

GE Money Bank

Den norske storbanken GE Money Bank har i en årrekke tilbydd forbrukslån til sine kunder, og er derfor en av de største aktørene på det norske markedet. De har tidligere vært kjent for å ha ganske så stramme vilkår på lånene sine, så derfor er det gledelig at de har modernisert forbrukslånet sitt og gitt det en lav effektiv rente. Tidligere kunne man regne med at renten lå på opp mot tjue prosent, men i skrivende stund er den gjennomsnittlige effektive renten så lav som 16,84%.

Dermed er GE Money Bank en av de absolutt billigste tilbyderne av forbrukslån på det norske markedet. Her kan du dessuten søke om å låne så mye som kr. 250 000 og bruke hele 12 år på å betale ned lånet, men vi anbefaler alltid at man betaler så store avdrag som mulig for å spare penger på renter og gebyrer.

Komplett Bank

Du kjenner kanskje best til Komplett som en nettbutikk som selger elektronikk og datautstyr, men nå har giganten også beveget seg over i bankmarkedet. Her tilbyr de gunstige forbrukslån til sine kunder, og har en målsetning om å bli best også i dette markedet. Allerede fra start av er banken svært konkurransedyktig, og med en gjennomsnittlig effektiv rente så lav som 16,90%, så kan du absolutt låne penger med god samvittighet hos Komplett Bank.

Et forbrukslån fra Komplett Bank er dessuten svært effektivt. Alle lån på under kr. 50 000 betales ut samme dag som man søker, mens lån over denne summen – og opptil kr. 400 000 – utbetales i løpet av kort tid. Søkeprosessen er kort og enkel, og man får svar på søknaden umiddelbart. Neste gang vi skal låne så blir det hos Komplett – en bank som virkelig har lav, effektiv rente.

Bank Norwegian

Hva er det med store, norske selskaper og det å bevege seg i et helt annet marked? Også flyselskapet Norwegian har startet egen internettbank, noe de gjorde for et par år siden. Også dette er en bank som er svært konkurransedyktig hva pris angår, noe de får til ettersom de er en ren internettbank uten veldig mange ansatte. Det gjør at de kan tilby en lav effektiv rente på 17,80%, noe som er litt høyere enn de to overnevnte bankene, men som uansett er relativt billig.

Hos Bank Norwegian kan du søke om et forbrukslån på opptil kr. 400 000. Nedbetalingstiden er på hele 15 år, så her kan du virkelig ta deg god tid til å nedbetale gjelden. Lånet er også kjent for sine enkle søkekriterier – her er aldersgrensen så lav som 18 år, og du behøver ikke ha veldig høy inntekt for å søke om lån. Dessuten får du umiddelbart svar på søknaden din, og den eneste ventetiden er de få dagene det tar før pengene har blitt overført til kontoen din.

yA Bank

Av disse fire lånene med lav effektiv rente, er det kanskje yA Bank som har det morsomste navnet. Lånet fra banken er derimot ikke spesielt morsomt, men meget bra! De kan tilby deg en effektiv rente på 16,56%, noe som helt klart er blant markedets laveste. Renten fastsettes etter din personlige inntekt, så her er det også mulig at den blir enda lavere dersom du tjener greit. Dessuten er lånet uten sikkerhet, og gir deg mulighet til å bruke pengene på akkurat hva du vil.

Hos yA Bank kan du søke om et forbrukslån på opptil kr. 360 000. Nedbetalingstiden er satt til 12 år, slik at du kan ta deg god tid til å betale ned gjelden. Søkeprosessen er svært enkel, og gjøres via bankens egne nettsider. Så lenge du er minst 23 år og ikke har noen betalingsanmerkninger, så er sjansen stor for at du får søknaden din innvilget. Se også http://www.låneutensikkerhet.net/ for tips til flere lån